Zonweringen: 1000 oplossingen voor 1 zon | Gudi te Erpe-Mere

Zonweringen

Wilt u tijdens zomerse dagen ook weleens uit de zon zitten? Een ijsje eten in huis of op het terras zonder dat deze direct smelt? Mooi weer is zalig, maar soms wilt u liever het comfort van de schaduw. Bij Gudi kan u terecht voor verschillende types zonweringen. Welk product het best bij u past is afhankelijk van uw wensen, maar natuurlijk denken wij graag met u mee.

 

Verschillende types zonweringen

Het doel van zonwering is om een (schuif)raam, deur of zelfs een heel terras op een sfeervolle en volledige wijze te beschermen tegen de zon. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten zonweringen:

  • Knikarmschermen;
  • Screens;
  • Zonwering die past op elk glas;
  • Buitenjaloezieën;
  • Uitvalschermen;
  • Zijdelingse wind-zonneschermen.

De knikarm-, uitvalschermen en buitenjaloezieën hebben als groot voordeel dat ze de warmte buiten houden terwijl u toch nog natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Tegelijk geniet u bij de knikarm- en uitvalschermen van schaduw op uw terras. Met screens en zonwering die past op elk glas kan u het zonlicht uit uw woonkamer of kantoorruimte houden, of de slaapkamer verduisteren. Ideaal voor langslapers. De zijdelingse schermen beschutten u tegen wind en zon en geven u extra privacy.

 

Creëer meer comfort met accessoires

Maak uw zonwering helemaal af met verlichting of andere accessoires. Zo kan u ook ‘s avonds en op momenten dat het wat kouder is genieten van het heerlijke buitenleven. Kijk zeker ook eens op de website van Buitenleven by Gudi. Daar vindt u nog andere buitenleven oplossingen zoals lamellendaken en patio’s.  

 

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten zonweringen of bent u benieuwd naar de prijs in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 


 

Bekijk realisaties van onze Zonweringen

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.