Vrijstaande zonwering

Wilt u beschutting tegen de zon maar heeft u geen muur om een zonnescherm aan te bevestigen? Of wilt u midden in de tuin kunnen genieten van een koele schaduw? Maak dan kennis met de Duostore van Harol. Deze vrijstaande zonwering is het resultaat van jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. De innovatieve Duostore combineert twee van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame.

 

Overal te plaatsen

Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 3 meter aan elke kant kan u eender waar in uw tuin een oase van comfort en schaduw verwezenlijken. Of het nu is om uw zitplaats in de tuin te overkappen of om een aangename schaduwplek in de zandbak van uw kinderen te creëren, met de Duostore van Harol is dit allemaal geen probleem. Elk onderdeel is speciaal gemaakt met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het robuuste frame is opgetrokken uit verzinkt staal. De zijdelingse knikarmschermen worden stevig vastgemaakt met roestvrij stalen schroeven. Bovendien worden ze met een simpele druk op de knop geopend.

 

Een vrijstaande zonwering van alle gemakken voorzien

De Duostore van Harol is daarnaast ook uit te breiden met terrasverwarming en verlichting. Zo maakt u van uw terras een luxueuze plek om samen met vrienden en familie gezellig te genieten tot in de late uurtjes. Verder heeft u de keuze uit een ruime collectie aan doeken. En met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma vindt u altijd wel een kleur die bij u past. Kortom, een Duostore maakt het verschil tussen op je terras zitten of op je terras genieten.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de prijs van een Harol vrijstaande zonwering of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

harol duostore

harol duostore

 

 

Bekijk realisaties van onze vrijstaande zonweringen

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.