De nieuwste trends in ramen en deuren

De nieuwste trends in ramen en deuren

Heeft u plannen om dit jaar nieuwe ramen en deuren te plaatsen? Dan wilt u natuurlijk mee zijn met de laatste trends. Na het lezen van deze blog kan je goed geïnformeerd de juiste keuze maken.

Slanke (schuif)ramen en dunne vensterbanken

Minder is meer! Minimalisme blijft ook in 2019 de toon zetten in de wereld van ramen en deuren. Daar spelen producenten maar al te graag op in met slanke aluminium profielen maar ook slanke schuiframen zijn aan een serieuze opmars bezig. Zo ontwikkelde SAPA een aluminium schuifraam, de Confort Smartline XS, met een versmalde aanzichtbreedte van minder dan 36 mm. Daarmee is het een van de smalste schuiframen op de markt.

trends in ramen en deuren

Bij moderne ramen horen passende vensterbanken. Steeds vaker worden dunne aluminium venstertabletten op maat gemaakt. Ze zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar zodat ze een perfect geheel vormen met uw ramen en deuren.

Strakke en subtiele screens

Niet alleen ramen en deuren zien er vandaag de dag erg modern uit. Ook zonwering is beschikbaar in de meest strakke uitvoeringen. Voorzetscreens zijn een optie, maar de meest moderne look krijgt u met inbouwscreens. Met de SC1000-ZIP van Harol haalt u een bijna energieneutrale oplossing in huis. De screenkast zit volledig weggewerkt achter de gevel. Zo is de screen in opgerolde toestand niet alleen onzichtbaar, maar gaat het ook warmteverlies tegen.

Deuren als strakke blikvanger

Uw voordeur is dé blikvanger van uw woning en bepaalt in grote mate de eerste indruk van uw voorgevel. Nu voorgevels steeds moderner worden, wordt de strakke stijl ook doorgetrokken bij het ontwerp van buitendeuren. Van raampartijen en deuren die in elkaar overvloeien, tot minimalistische handgrepen en volledig greeploze deuren. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Meer informatie over de nieuwste trends

Wilt u meer inspiratie opdoen omtrent de nieuwste trends in ramen en deuren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder.