Sectionale poorten

Bent u op zoek naar een stevige en duurzame garagepoort? Ga dan voor een sectionale poort. Deze zijn ruimtebesparend, inbraakwerend en makkelijk te isoleren zodat u energie bespaart. Sectionale poorten nemen daarnaast veel minder plaats in dan andere poorten waardoor ze erg geschikt zijn voor garages of bedrijfsruimtes.

 

Wat zijn sectionale poorten precies?

Sectionale poorten bestaan uit sandwichpanelen die onderling kunnen scharnieren. De poort beweegt zich bij het openen loodrecht omhoog en plooit zich dan langs de onderzijde van het plafond naar binnen. Door de slanke constructie neemt een sectionale poort weinig ruimte in beslag.

De poorten die wij leveren zijn gemaakt van staalplaat. Dit materiaal is ongelooflijk sterk en duurzaam. Een garagepoort krijgt heel wat te verduren en moet daarom tegen een stootje kunnen. Sectionale poorten zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Niets dan voordelen dus.

 

Kies de poort die bij u past

Bij al onze garagepoorten kan u kiezen uit 2 verschillende paneeldiktes (40mm en 60mm) en een groot palet aan kleuren. Zo heeft u de mogelijkheid om de poort compleet te integreren in de stijl van uw woning of bedrijf. Ze worden met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Met de aankoop van een poort bij Gudi kiest u resoluut voor Belgisch kwalitatief maatwerk.

De sectionale poorten kunnen verder uitgerust worden met een afstandsbediening, zodat u vanuit de auto uw poort eenvoudig kan openen of met een fotocel om de poort te laten stoppen indien er zich een obstakel onder de poort bevindt.

 

Meer informatie over sectionale poorten

Wilt u meer informatie over onze sectionale poorten? Neem dan contact met ons op of kom naar onze toonzaal in Erpe-Mere. Wij helpen u graag verder en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. 


 

 

Bekijk realisaties van onze Sectionale poorten

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.