Pakjesbrievenbussen

Steeds vaker doen we onze aankopen online. Het is eenvoudig, snel en u hoeft zich niet te verplaatsen. Er is slechts één nadeel aan verbonden, namelijk steeds over en weer gaan naar het postkantoor om uw langverwachte pakjes op te halen of te retourneren. Maar ook daar bestaat natuurlijk een oplossing voor: pakjesbrievenbussen.

 

Eenvoudig ontvangen en ophalen

Pakjesbrievenbussen zorgen ervoor dat u nooit meer onvindbare of natgeregende pakjes heeft. Alle pakjes worden voortaan in uw brievenbus geleverd, zodat u zich niet meer hoeft te verplaatsen naar het dichtstbijzijnde postpunt. Dankzij eSafe worden alle brieven en pakjes 24 op 7 thuis geleverd én opgehaald. Daarnaast heeft een eSafe pakjesbrievenbus nog tal van voordelen:

  • Zorgeloos pakjes ontvangen
  • Pakket- en brievenbus combineren
  • Uw pakjes thuis laten ophalen
  • Steeds een kleur die bij uw woning past

De postbode levert dus bij u thuis, maar haalt ook uw pakjes weer op. Als u uw code doorgeeft aan de pakjesdienst, halen zij in alle veiligheid uw pakketje bij u thuis op.

Laat uw pakjes veilig leveren

Kiest u voor een pakjesbrievenbus van eSafe, dan kiest u voor de meest veilige, zorgeloze en eenvoudige manier van pakjes ontvangen. Maar u kiest ook voor een uniek design. Want de bussen van eSafe hebben een strakke en tijdloze aluminium look, afgewerkt in roestvrije lak waarop u 10 jaar garantie geniet.

Op zoek naar een pakjesbrievenbus?

Bent u geïnteresseerd in de pakjesbrievenbussen van eSafe? Ontdek de verschillende modellen en mogelijkheden in onze gratis brochure. Zo kiest u bijvoorbeeld uit modellen met een elektrisch slot, een cijfercode of een valklep.

Brochure aanvragen

Meer informatie over pakjesbrievenbussen

Wilt u meer informatie over de pakjesbrievenbussen van eSafe of bent u benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

 

Pakjesbrievenbussen

 

Laat u inspireren door onze eSafe pakjesbrievenbussen

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.