Lamellendaken van Harol | Gudi te Erpe-Mere

Lamellendaken

Houdt u van het leven buiten doorheen het gehele jaar? Onder het genot van een goed glas wijn in de tuin genieten van het adembenemende licht van een ondergaande zon? Met onze lamellendaken kan u een comfortabele persoonlijke buitenruimte creëren. Een soort huiskamer in uw tuin waar u kan genieten van het outdoor leven, ook als het weer even niet zo aangenaam is.

 

Kantel het weer naar uw mood

Een terrasoverkapping met lamellen maakt het mogelijk om in alle weersomstandigheden toch buiten te zitten. Is er een regenbui op komst? Sluit de lamellen eenvoudig met een druk op de knop. Zo bent u beschermd tegen de regen dankzij de geïntegreerde waterafvoer in het dak. Wordt de zonnewarmte u even te veel? Kantel dan de lamellen van de terrasoverkapping naar uw wens en geniet zo van een verkoelende schaduw.

U kan een lamellendak, net zoals een Patio overkapping, plaatsen om het even waar in uw tuin. Dit kan zijn over een terras, buitenkeuken, ingewerkt in het dak van uw poolhouse, buitensalon, etc. U bent daarbij niet gebonden aan een bepaalde grootte zoals bij een parasol het geval is. Het dak zorgt ervoor dat u enerzijds van optimale bescherming geniet, anderzijds van een prima ventilatie.

 

Grenzeloos comfort met onze lamellendaken op maat

Bij ons kan u bovendien terecht voor tal van accessoires die het outdoor leven in combinatie met een lamellendak nog gemoedelijker maken:

  • Zijschermen die u kan neerlaten als scheidingswand om u van (felle) wind of zon af te schermen
  • Glazen wanden voor als u de wind buiten wilt sluiten, maar het zicht behouden
  • Verlichting in de lamellen als u ‘s avonds wilt nagenieten op uw terras of in uw jacuzzi
  • Terrasverwarmers waardoor u ook op winterdagen het ultieme buitenleven kan beleven

Zo creëert u een stijlvolle en exclusieve buitenruimte waar u het gehele jaar door comfortabel en luxueus van het outdoor leven kan genieten.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de prijs van onze Harol lamellendaken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

 

lamellendak umbris

 

lamellendak umbris

 

 

Bekijk realisaties van onze lamellendaken

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.