Harol Screens

Een kantoorruimte koel houden of de slaapkamer verduisteren? Met Harol screens houd je het zonlicht makkelijk uit elke ruimte.
Harol screens zijn eenvoudig te monteren of in te bouwen in elk raamprofiel en passen op elk type glas.

 

Waarom kiezen voor een Harol zonwering?

Onze zonwering houdt zowel licht als warmte buiten. Zo geniet u continu van een aangename temperatuur binnenshuis en kan de airconditioning een tandje lager. Maar dat is niet alles. Als u dat wil, laat de zonwering het zonlicht ook binnen. Zo kan u uw woning laten opwarmen op een natuurlijke manier en bespaart u heel wat kosten op de energiefactuur.

Onze schermen zijn gemaakt uit duurzaam aluminium en zijn bestand tegen weer en wind, zijn rot- en schimmelwerend én bovendien vuilafstotend. De zonwerende screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk naar gelang van uw behoefte. Zo kan u kiezen voor lamellendaken, patio overkappingen, knikarmen, vrijstaande zonweringen of terrasoverkappingen voor de horeca.

Screens op maat van uw behoefte

Zonwering komt in een heel ruim aanbod van kleuren en stijlen. Van klassiek tot ultramodern, wat u ook wilt, de schermen van Harol matchen steeds perfect met uw woonstijl. U kunt kiezen uit een breed aanbod van één- of tweekleurige doeken, van neutraal tot heel opvallend. Omdat het doek voor een groot deel uw uitzicht bepaalt, kan u kiezen voor een Cristal-Clear venster in het doek. Zo geniet u nog steeds optimaal van het uitzicht op uw tuin of terras. Bovendien zijn alle schermen zowel manueel als elektrisch bedienbaar. Zo geniet u met volle teugen van alle comfort op maat.

 

Meer informatie over Harol Screens

Wilt u meer info over de mogelijkheden van Harol Screens? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en werken een voorstel uit op uw maat.

 

harol screens

 

harol screens

 

 

Bekijk realisaties van onze Harol Screens

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.