Profiteer van onze Harol nazomeractie | Gudi Erpe-Mere
Profiteer van onze Harol nazomeractie

Profiteer van onze Harol nazomeractie

Met Harol bent u zeker van kwalitatieve zonweringen, rolluiken of knikarmen. Kom gerust eens bij ons langs en bewonder de verschillende producten. U profiteert bovendien nog tot 15 november 2020 van onze Harol nazomeractie:

  • gratis motor bij aankoop van een knikarmscherm
  • tot 80 euro korting per gemotoriseerd screen
  • tot 80 euro korting per gemotoriseerd voorzetluik
  • 5% korting op alle zonwering van Harol: buitenjaloezieën, verandazonwering, windschermen & uitvalschermen (opgelet: geen Buitenleven-producten)

Harol comfortdeals

Spring dus snel binnen in onze toonzaal en vraag naar de specifieke voorwaarden van onze Harol nazomeractie. Samen met u tillen wij uw woning graag naar een hoger niveau!

 

Mag het trouwens wat meer zijn en bent u op zoek naar een luxueuze zonwering voor uw buitenomgeving? Profiteer dan tot 15 november 2020 van onze Buitenleven-end-of-summer-deals.

Uiteraard ontvangen wij u in de meest veilige omstandigheden en met respect voor de verschillende veiligheidsmaatregelen.

Om een optimale spreiding te garanderen en u zeker te woord te kunnen staan, raden wij aan om een afspraak te maken. Zo kunnen wij u in alle rust en veiligheid een passend advies aanbieden.