Artline ramen

Wilt u genieten van kwalitatieve ramen met maximale lichtinval, die functioneel zijn en er eigentijds en esthetisch uitzien? Kies dan voor Artline ramen van SAPA. Ze zijn zo ontworpen dat ze inspelen op de moderne en eigentijdse architectuurtrends. Het zijn ‘state of the art’ schuiframen met zeer slanke raamprofielen. Met Artline geniet u elke dag van creatief design.

 

Minimalistisch design en grenzeloos comfort

Artline schuiframen hebben de dunste aluminiumprofielen die vandaag op de markt te vinden zijn. Toch kan u er grote raampartijen van uitstekende isolerende kwaliteit mee realiseren. De ramen staan voor eenvoud en optimale lichtinval. De kaders worden zoveel mogelijk verwerkt in de muren eromheen. Zo heeft u een optimaal zicht naar buiten toe en is het tegelijk uiterst functioneel.

Naast het minimalisme staat ook het gebruiksgemak bij Artline centraal. Zo kan u ervoor kiezen om een motor in te laten bouwen. Met één druk op de knop kan u hiermee het raam eenvoudig open en dicht doen. Niet alleen erg handig als uw huisdier naar buiten wil en u niet uit uw stoel wil opstaan, maar ook praktisch als u aan een rolstoel gebonden bent. De glaspartijen kunnen daarnaast in de vloer worden ingewerkt, zodat er geen drempel is. Dit creëert het gevoel dat binnen en buiten in elkaar overvloeien.

 

Veel voordelen

De ramen scoren verder voortreffelijk op het vlak van optimale thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand en maximale veiligheid. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de hoogstaande technologie zijn er ook nog andere voordelen:

  • Ze zijn erg duurzaam;
  • Water- en luchtdicht;
  • Bieden een transparantie van 98%.

Wij kunnen ze bovendien in ons eigen atelier volledig op maat maken op basis van uw wensen. Er is daarbij keuze uit een ruim aanbod van vormen en kleuren.

 

Meer informatie over Artline ramen

Wilt u meer informatie over SAPA Artline ramen of bent u benieuwd naar de prijs in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Als erkend Artline-licentiehouder helpen we u graag verder en stellen we op uw vraag vrijblijvend een offerte op.

 


Bekijk realisaties van onze Artline ramen

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.