Over Gudi aluminiumconstructies

Bent u op zoek naar een stijlvolle deur, isolerende ramen of gevelbekleding op uw maat? Of zoekt u een zonwering om uw terras of woning te beschutten tegen de zon op zomerse dagen? Dan bent u bij Gudi aluminiumconstructies aan het juiste adres. Bij ons kan u terecht voor een gevarieerde en doordachte waaier aan profielen voor ramen, deuren, veranda’s, poorten en gevels. Stuk voor stuk innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. Dankzij ons atelier kunnen wij deze bovendien perfect voor u op maat maken.

Wij leveren daarnaast verschillende soorten zonwering. Schaduw kan gecreëerd worden waar u maar wilt: aan uw vensters, uw veranda, uw terras, balkon of zelfs in de tuin. Hoever u wilt overkappen, de ruimte die u hebt, vorm van uw muur, de stijl en kleur van uw scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … dat zijn allemaal zaken die meespelen in het maken van de juiste keuze. Daar denken we bij Gudi graag samen met u over na.

 

Wie zijn wij?

Gudi aluminiumconstructies werd 22 jaar geleden opgericht door Gunther Van Goethem en Dirk Van Cauter. Het bedrijf richt zich op het plaatsen van ramen, deuren, zonweringen etc. De ramen worden daarbij vervaardigd in het eigen atelier. Zowel Gunther als Dirk dragen kwaliteit, vakkundige plaatsing en afwerking hoog in het vaandel. De producten moeten een leven lang meegaan. Dát is het uitgangspunt. Daarom is Gudi verdeler van de merken SAPA en Harol. Deze merken staan voor topkwaliteit in gebruikte materialen.  

Bij elke oplossing die wordt geboden staat de wens van de klant centraal. U kan daarbij rekenen op een gemotiveerd team dat jaren ervaring heeft op het gebied van aluminiumconstructies. Wij vinden het uiterst belangrijk om voor, tijdens en na de plaatsing een goede service te bieden. Voor ons is een project pas geslaagd wanneer u tevreden bent. 

Contact

 

 


 

 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.