Aluminium ramen

Bent u op zoek naar esthetische ramen die een lange levensduur hebben én perfect bij u passen? Kies dan voor SAPA aluminium ramen. Deze zijn licht, sterk en gaan een leven lang mee. 

De ramen worden in ons eigen atelier vervaardigd, waardoor ze volledig op maat gemaakt kunnen worden. Ze beantwoorden daarnaast aan de strengste veiligheids- en isolatienormen. Niet alleen de profielen, maar ook het hang- en sluitwerk is van topkwaliteit.

 

Voordelen van aluminium ramen

Naast het feit dat SAPA aluminium ramen niet worden aangetast door wisselende weersomstandigheden, zijn er nog een aantal andere voordelen aan het gebruik van dit materiaal:

  1. De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken;
  2. De keuze aan vormen en kleuren is enorm;
  3. Ze hebben nauwelijks onderhoud nodig;
  4. Aluminium kent geen kwaliteitsverlies, het is dus erg duurzaam en vormvast.

U heeft bij ons keuze uit allerlei types ramen. Denk hierbij aan kantelramen, draairamen en kiep- en schuiframen. U kan ook bij ons terecht voor verschillende stijlen en systemen. Van mono- naar duorail en van slank tot robuust design, de hef- en schuiframen kunnen volledig naar uw wens en smaak gemaakt worden.   

 

Geniet van uitzonderlijke isolatie

Aluminium ramen zijn niet alleen stevig en mooi, ze bieden uw huis ook een goede isolatie. Dat is goed voor het milieu, het comfort in huis én uw portemonnee. Zo houden ze in de winter de kou en in de zomer de warmte buiten. De ramen voldoen dan ook aan de EPB-regelgeving en zijn uiterst geschikt voor BEN-woningen en passiefhuizen.

 

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze SAPA aluminium ramen of bent u benieuwd naar de prijs in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Aluminium ramen

 

Bekijk realisaties van onze Aluminium ramen

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.