Aluminium gevelbekleding

Zoekt u naar dat ene ontbrekende element om uw woning de gewenste uitstraling te geven? Aluminium gevelbekleding wordt steeds populairder. Het heeft dan ook enkele interessante voordelen. Het is sterk, duurzaam, makkelijk in onderhoud én past door zijn vele mogelijkheden en moderne look perfect bij de hedendaagse architectuur.

 

Het belang van goede gevelbekleding

Gevels worden voortdurend blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Zo kunnen regen en vorst uw gevel ernstig beschadigen. Regen kan vocht in uw woning veroorzaken en vorst kan ervoor zorgen dat er scheuren in de gevel ontstaan. Door een goede gevelbekleding te kiezen voorkomt u dat dit gebeurt.

Naast duurzaamheid is ook een goede gevelisolatie van belang. Het zorgt immers voor betere prestaties van het gebouw. Het vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten, waardoor de verwarming minder gebruikt wordt. Daarom plaatsen we tussen de gevelbekleding en de gevel extra isolatie. Dit heeft als voordeel dat u minder verbruikt en uw energiefactuur nog meer daalt.

 

Kies een stijl die bij u past

U kiest uw gevelbekleding volgens uw eigen smaak. Horizontaal of verticaal, aluminium gevelbekleding is in de meest uiteenlopende stijlen integreerbaar: van klassiek over modern tot hedendaags. Zelfs poorten of deuren kan u met dezelfde profielen bekleden. U kan kiezen uit een breed scala aan kleuren. Zo creëert u een unieke, stijlvolle, uniforme en eigentijdse look voor uw woning.

De aluminium profielen zijn daarnaast licht en makkelijk verwerkbaar. Dankzij het unieke bevestigingssysteem zijn ze snel en zonder schroeven op de dragers vast te klikken. Dat onzichtbare clips systeem is bovendien aanpasbaar in de breedte en makkelijk vervangbaar. De profielen behouden verder in alle omstandigheden hun kleur en zijn eenvoudig te reinigen.

 

Meer informatie over aluminium gevelbekleding

Wilt u meer informatie over aluminium gevelbekleding of bent u benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

 

aluminium gevelbekleding

 

Laat u inspireren door onze aluminium gevelbekleding

Bekijken

 
 

Overzicht van ons aanbod

 

Ontdek daarnaast ook onze verschillende andere aluminium oplossingen, zoals poorten, veranda’s en rolluiken.

 

Neem contact op met ons

Is de keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen/deuren/veranda’s/poorten van Gudi BVBA uit Erpe-Mere? Een verstandige beslissing! Contacteer ons via dit formulier en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

    Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.