A- A A+

Zonnewering van Gudi: alleen het allerbeste

Op zoek naar duurzame zonneweringen? Dan zit u goed bij Gudi. In de regio rond Aalst en Erpe-Mere zijn wij de absolute specialisten in de verdeling en plaatsing van zonnewering van het topmerk Harol: het beste onder de zon.
Neem ook eens een kijkje op www.buitenleven-gudi.be

Schaduw kan gecreëerd worden waar u maar wil. Aan uw vensters, uw veranda, uw terras, balkon of zelfs in de tuin. Naast de kwaliteit van het zonneweringdoek is ook de keuze van de kleur belangrijk, dit bepaalt de sfeer onder het zonnescherm, de filtering van het licht en de mate van bescherming tegen uv-licht en de warmte.

Catalogus

Balkon

Harol-knikarmschermen brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op het balkon. Ze helpen ook om het binnen aangenaam koel te houden. Bovendien houdt deze zonwering 's avonds, als het frisser wordt, de ideale temperatuur nog een tijdlang vast.

Of kies voor de Harol-uitvalschermen. Dit zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat én tegelijkertijd waait er een frisse lucht door uw woning.

Terras

De Harol-knikarmschermen brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op uw terras. Voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakten, eventueel tot op de grond, zijn er de terrasoverkappingen. Een enkel doekdeel kan tot 40 m2 bedragen! Een deel van het terras in de zon zetten en een deel in de schaduw is daarbij geen enkel probleem.

Bovendien biedt de overkapping ook bescherming tegen lichte regenbuien. Voor vrijstaande toepassingen hebt u de keuze uit een breed assortiment duostores en parasols.

Vensters

U wil uw woning beschermen tegen invallende zonnestralen?

Compact, weinig opvallend en efficiënt zijn de screens (én verduisteringsscreens) van Harol. Ze houden de warmte aan het raam buiten, ze filteren het licht en scheppen zo een unieke intieme ambiance. Een elegante oplossing ook voor wie zijn privacy wil beschermen tegen indiscrete blikken, zonder aan uitzicht te moeten inboeten.

Veranda

Zin om het hele jaar rond van uw veranda of wintertuin te genieten? Dat kan met de speciale zonwering van Harol. Die houdt niet alleen de temperatuur onder controle, ze doseert ook de lichtinval en filtert de schadelijke zonnestralen, zodat uw hele interieur gespaard blijft van verkleuring.

Uitvalschermen

Verliefd op die typisch Zuidfranse rolluiken? Wel, u kunt ze hier krijgen. Want, Harol-uitvalschermen zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat én toch waait er een frisse lucht door uw woning.

  • Extreem windbestendig: dankzij hun aparte opbouw en sterke valarmen (keuze uit stormvaste armen, glij- en gasveerarmen).
  • Flexibele bediening: kies voor een manuele buiten- of binnenbediening of een elektrische bediening.
  • Abacadabra domotica: de elektrische bediening is naar keuze combineerbaar met een tijdschakelaar, een groepssturing of een wind-zonautomaat.

Minimale breedte met 1 doek: 1 meter

Maximale breedte met 1 doek: 5 meter

Maximale breedte met 2 doeken: 10 meter

Knikarmschermen

Breekt het zweet u uit als u aan de zomer denkt? Niet nodig. Met een zonwering van Harol programmeert u zelf de zon. En dankzij onze draadloze motorbedieningen hoeven breekwerken zelfs niet. Plus, u krijgt 5 jaar garantie.

  • Lekker fris: een Harol-knikarmscherm houdt uw interieur koel én beschermt uw overgordijnen, vloerbekleding en meubelen tegen verkleuring. Dankzij de handige bediening kiest u zelf hoeveel zonlicht u binnenlaat.
  • Kwaliteit op maat: een Harol-zonwering wordt altijd op maat gemaakt én vakkundig geplaatst. Elk onderdeel is ontworpen, getest en nog eens gecontroleerd om jaren mee te gaan.
  • Zuinig: tijdens de zomermaanden loopt de temperatuur in een veranda flink op. Met een zonwering wordt uw huis geen sauna en moet u geen airco kopen.
  • Veilig: een zonwering beschermt u tegen schadelijke U.V.-stralen. Zo geniet u aanzienlijk langer van het mooie weer.
  • Weetje: kies een Harol-zonwering met elektrische of zelfs draadloze bediening. Eén druk op de knop volstaat om de zon aan of uit te zetten.

Geïnteresseerd in onze zonneweringen? Contacteer ons dan snel via de contactpagina van deze website!


Contacteer ons

Gudi Bvba
Evenbroekveld 11
9420 Erpe-Mere - België
Ligging
Tel.: 053/80 82 49
info@gudi.be

Openingsuren

maandag tot vrijdag 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u30
zaterdag 9u00 tot 12u00
zondag gesloten

Tijdens Weekdagen 's avonds op afspraak

Back to Top